#18 VIDEOBLOGG: HVORDAN LÆRER VI BEST?

#18 VIDEOBLOGG: HVORDAN LÆRER VI BEST?

I dagens informasjonssamfunn med nye inntrykk og haugevis av informasjon tilgjengelig døgnet rundt, kan det være utfordrende å lære seg nye ting. Som student er det derfor veldig verdifullt og skaffe seg en god studieteknikk, som fungerer for akkurat deg. Denne uken har jeg sammen med Nadia og Lina laget en videoblogg hvor vi forklarer og illustrerer ulike studieteknikker, samt hvilke metoder vi liker best for våres læringsutbytte.

Midt i pandemien under strenge corona-tiltak ble det vanskelig å spille inn videoen samlet, derfor valgte vi å gjøre dette over Zoom. Av den grunn er kvaliteten noe dårligere enn vi egentlig hadde ønsket. Håper likevel du liker videoen og lærer deg noen nyttige tips 🙂

Vi gikk definitivt langt ut av komfortsonen da vi spilte inn denne videobloggen. Likevel har det vært en spennende måte å lære seg noe nytt på, også å diskutere studieteknikker med mine medstudenter. Etter denne erfaringen kan vi spille inn videoblogg og forbedre oss til neste gang.

Takk til Nadias søster Kine, for hjelp med redigering.

-Gi oss gjerne en tilbakemelding!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *